KYJEVSKÉ KARBANATKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ SLEPICE / 




POSTUP PŘÍPRAVY:Upravíme je tedy buď ze zbytků předešlého jídla, nebo ze staré slepice, kterou ožehneme, vykucháme a opereme. Maso sejmeme s kostí i s kůží, umelme na strojku, přidáme žemli máčenou v mléce - na 1 kg slepice 100g žemle - znovu umeleme, přilijeme trochu rozpuštěného másla, osolíme a dobře promícháme se špetkou majoránky. Utvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a smažíme po obou stranách v rozpáleném tuku 4-6 minut do růžova. Pak dáme pánev s karbanátky na 5 minut do trouby nebo zakrytou na mírný oheň. Podáváme polité máslem, obložené dušenou zeleninou, hráškem, fazolovými lusky, květákem nebo opečenými brambory.

KYJEVSKÉ KARBANATKY. KYJEVSKÉ KARBANATKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,97 | Hodnotilo: 1383 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz